ЗА НАС

Б. БЛАГОЕВА

МОДЕН ДИЗАЙНЕР

22 години в името на класическата женственост

БЛАГА БЛАГОЕВА – 2000 ЕООД е българска фирма, производител на висококачествена дамска конфекция, основана през 1998 г. Вярваме, че класическият стил е вечен, затова се фокусираме върху изработката на елегантни и семпли модели, които са не само красиви, но и удобни и практични.

За производството на дрехите си използваме висококачествени платове, предимно от Франция и Италия.

Гордеем се с отличната ни изработка и перфектната конструкция на дрехите ни, които гарантират дълготрайност и безупречен външен вид.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да създаваме дрехи, които подчертават красотата и женствеността на всяка дама. Гордеем се с отличната ни изработка и перфектната конструкция на дрехите ни, които гарантират дълготрайност и безупречен външен вид. Твърдим, че ще откриете дрехите, които ще ви накарат да се чувствате уверени и красиви.

МНЕНИЯ

Страхотно качество! Поръчах рокля от онлайн магазина и останах много доволна. Роклята е много добре ушита от качествена материя. Доставката беше бърза и безпроблемна. Ще пазарувам отново от този магазин!
павлина георгиева
Много съм доволен от обслужването! Служителите в магазина бяха много мили и учтиви. Помогнаха ми да избера перфектната рокля за моя повод. Определено ще препоръчам този магазин на моите приятелки!
Георги Петров
Голям избор! В онлайн магазина има много голям избор от дрехи. Намерих рокля, която отговаря на моя вкус и бюджет. Цените са много добри. Ще пазарувам отново от този магазин!
александра е.
Бърза доставка! Поръчах рокля от онлайн магазина и я получих на следващия ден. Доставката беше безплатна. Много съм доволен от бързината и удобството на пазаруване от този магазин!
Матей Харалампиев
Shopping Cart